300-135 400-051 101 adm-201 1z0-808 CCA-500 1v0-621 mb2-707 70-980 70-483 2v0-621 nse4 1z0-434 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 1z0-061 70-488 1z0-062 mb5-705 102-400 PEGACPBA71V1 70-463 mb2-704 PR000041 IIA-CIA-PART1 700-037 PEGACSA71V1 1z0-144 2v0-621d 1z0-051 070-461 a00-211 jn0-102 1z0-804 640-875 API-580 3002 400-151 98-365 712-50 9l0-066 ns0-506 156-215.77 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 og0-091 74-678 700-260 70-494 c_tfin52_66 lx0-103 m70-101 pmi-001 DEV-401 1z0-067 1K0-001 220-801 TB0-123 700-038 IIA-CIA-PART2 cwna-106 070-487 hp0-y50 070-483 mb2-708 C2010-595 1z0-883 c_tadm51_731 pk0-003 700-039 jn0-633 98-364 300-080 74-343 1z0-133 70-465 c_tscm62_66 PRINCE2-PRACTITIONER mb6-704 1v0-605 API-571 500-007 and-401 c_taw12_731 AX0-100 070-463 70-981 1z0-052 070-488 c_hanatec_10 010-111 mb6-700 700-270 600-455 600-460 1z0-533 Peluang Membina Kerjaya Bersama Hospital KPJ. Apply segera.

logoheader2

KPJ Healthcare Berhad – Ogos

SHARE!

Company: KPJ Healthcare Berhad
Application deadline: 31 Ogos 2015
Location: Johor, Kuala Lumpur, & Selangor

KPJ Healthcare Berhad (KPJ) is today the leading healthcare service provider in Malaysia. Operating the country’s largest private healthcare network with 25 private specialist hospitals, we also have strategic investments via two hospitals in Jakarta, Indonesia; one hospital in Bangkok, Thailand; a hospital in Dhaka, Bangladesh; and an aged care and retirement resort in Brisbane, Australia.As the healthcare arm of Johor Corporation (JCorp), the Johor state-owned development corporation, KPJ has now served the community for more than 33 years since the opening of our first hospital in Johor Bahru in 1981. Today, our network of hospitals spans almost every state in Malaysia and has a combined bed capacity of almost 3,000 operating beds. Our hospitals serve more than 2.6 million patients annually, and in 2013 alone treated over 2.4 million outpatients and more than 260,000 inpatients.

Sukacita dimaklumkan KPJ Healthcare Berhad mempelawa warga Malaysia yang berumur 18 tahun keatas yang berkelayakan dan memenuhi kriteria yang ditetapkan untuk mengisi kekosongan terkini sebagai:

Jawatan Kosong Terkini

1. Medical Consultants
2. Storkeeper
3. Diet Aide
4. Clerk / Clinicl Assistant / Billing Clerk
5. Safety Officer
6. Quality Executive
7. Public Relation Executive
8. Marketing Executive
9. Corporate Executive, Business Operation & Clinical Services
10. It Auditor
11. Deputy Manager / Manager – It Audit
12. Senior Executive, Investor Relations
13. Audiologist
14. Therapeutic Radiographer
15. Perfusionist
16. Medical Physicist
17. Chief Radiographer
18. Pharmacist
19. Care Assistan
20. Cardiac Technician
21. Staff Nurse
22. Nurse Instructor

Calon boleh membuat permohonan secara online disini ➡ Permohonan Online

SHARE!

Incoming search terms:

  • perfusionist tu kerja apa
  • Tip temuduga clerk kpj
  • kerja kosong audiologist
  • kerja billing clerk apa
  • Pakaian temuduga clerk/clinical asistant/billing clerk KPJ
  • penfalaman kerja kerani billing hospital
  • apa itu kpj healthcare
  • soalan temuduga kpj
  • temuduga kerani hospital
  • temuduga KPJ

{ 11 comments… read them below or add one }

MUHAMAD ZULFADLI BIN AMRAN August 10, 2015 at 3:05 am

Saya Muhamad ZulFadli bin Amran berkelulusan “Degree In Environmrntal Healthcare Hons” berminat untuk berkhidmat di Agensi tuan. Saya berminat untuk menjawat jawatan “Safety Officer” atau apa-apa jawatan yang bersesuaian dengan kelulusan saya. Oleh itu saya berharap dipihak tuan dapat mempertimbangankan permohonan saya ini.

Reply

MOHD KHAIRUL HAFIFY BIN MD NASIR August 10, 2015 at 4:42 am

Saya Mohd Khairul Hafify bin Md Nasir berkelulusan “Degree In Health Admninistration Hons” berminat untuk berkhidmat di Agensi tuan. Saya berminat untuk menjawat jawatan “Corporate Executive, Business Operation & Clinical Services” atau apa-apa jawatan yang bersesuaian dengan kelulusan saya. Oleh itu saya berharap dipihak tuan dapat mempertimbangankan permohonan saya ini. Sekiranya permohonan saya dapat dipertimbangkan, saya boleh dihubungi melalui email, khairulhafify@gmail.com atau telefon 0175092905 / 0175495033. Sekian terima kasih.

Reply

SITI ROHANA BT DAUD August 10, 2015 at 6:09 am

saya siti rohana bte daud memiliki spm sangat berminat untuk berkhidmat di agensi hospital ini.saya berminat untuk menjawat jawatan clerk/clinical ass..oleh itu saya berharap sangat sangat dipihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya ini kerana saya perlukan pekerjaan.sekiranya permohonan ini dipertimbangkan,boleh hubungi saya melalui emel hannah_daud@yahoo.com atau telefon 0196256415.sekian terima kasih.

Reply

anonymous August 10, 2015 at 9:14 am

Adoi la..mohon kat sini bkn bole buat ape pun..admin da tulis dan sertakan link utk mohon jawatan secara online..klik la link tu..admin website ni cuma membantu iklankan sebarang jwtn kosong..

Reply

muhammad syahrul bin khairi August 11, 2015 at 4:40 am

Salam.. saya ingin berkerja di syarikat ini., saya ingin dapat kan kerja untuk menanggung masa depan saya, kelayakan sekolah PMR, umur 21, status sudah berkahwin dan mempunyai anak satu orang, tidal kisah jawatan ape yang di berikan..mintak-mintak di terima berkerja di syarikat ini secepat mungkin.. no telefun: 012-4012530. Terima kasih

Reply

muhammad syahrul bin khairi August 11, 2015 at 4:42 am

Salam.. saya ingin berkerja di syarikat ini., saya ingin dapat kan kerja untuk menanggung masa depan saya, kelayakan sekolah PMR, umur 21, status sudah berkahwin dan mempunyai anak satu orang, tidal kisah jawatan ape yang di berikan..mintak-mintak di terima berkerja di syarikat ini secepat mungkin.. no telefun: 012-4012530. Terima kasih.

Reply

fareez August 12, 2015 at 6:57 am

ada kosong? 0173592235

Reply

muhammad syahrul bin khairi August 13, 2015 at 4:15 pm

salam.. Kelulusan saya ade la pmr. Tetapi saya ingin berkerja di syarikat ini dan atas kakitangan kerajaan atau pun kakitangan bekanun kerana saya ingin berdisplin kan diri saya menjadi seorang manusia dan berjaya dan juga ingin menanggung isteri dan anak saya. Umur saya 21tahun, saya harap tuan dan puan bantu dan terima saya berkerja di syarikat ini. Terima kasih

Reply

Anonymous September 3, 2015 at 6:16 pm

Sy sedang mncri keje jika de kekosongan leh col sy 013-2576083(faizal)

Reply

siti farah nabila bt abdullah November 1, 2015 at 3:32 pm

saya baru tmat dlm bidang diploma pengurusan & perkhidmatan makanan halal. bdang sy bljr mrujuk pda kualiti makanan, saya nak memohon kerja yang selayak dgn kelulusan saya ini.(0111-2514385)

Reply

Anonymous November 27, 2015 at 6:14 pm

Sye berminat dgn kerjaya.ni.klau blh.mintk kje sme tuan/puan.sye tidak kesah.kje yg dipohon..smoga.jse baik tuan/puan.dpt trima sye brkerja.dlm.krjaan.sekian.ni.no.hp sye011_14304780.hrp jse tuan/puan amat sye hargai.trima ksih.

Reply

Leave a Comment