best cpc cpm ppc ad network


logoheader2

KPJ Healthcare Berhad – Ogos

SHARE!

Company: KPJ Healthcare Berhad
Application deadline: 31 Ogos 2015
Location: Johor, Kuala Lumpur, & Selangor

KPJ Healthcare Berhad (KPJ) is today the leading healthcare service provider in Malaysia. Operating the country’s largest private healthcare network with 25 private specialist hospitals, we also have strategic investments via two hospitals in Jakarta, Indonesia; one hospital in Bangkok, Thailand; a hospital in Dhaka, Bangladesh; and an aged care and retirement resort in Brisbane, Australia.As the healthcare arm of Johor Corporation (JCorp), the Johor state-owned development corporation, KPJ has now served the community for more than 33 years since the opening of our first hospital in Johor Bahru in 1981. Today, our network of hospitals spans almost every state in Malaysia and has a combined bed capacity of almost 3,000 operating beds. Our hospitals serve more than 2.6 million patients annually, and in 2013 alone treated over 2.4 million outpatients and more than 260,000 inpatients.

Sukacita dimaklumkan KPJ Healthcare Berhad mempelawa warga Malaysia yang berumur 18 tahun keatas yang berkelayakan dan memenuhi kriteria yang ditetapkan untuk mengisi kekosongan terkini sebagai:

Jawatan Kosong Terkini

1. Medical Consultants
2. Storkeeper
3. Diet Aide
4. Clerk / Clinicl Assistant / Billing Clerk
5. Safety Officer
6. Quality Executive
7. Public Relation Executive
8. Marketing Executive
9. Corporate Executive, Business Operation & Clinical Services
10. It Auditor
11. Deputy Manager / Manager – It Audit
12. Senior Executive, Investor Relations
13. Audiologist
14. Therapeutic Radiographer
15. Perfusionist
16. Medical Physicist
17. Chief Radiographer
18. Pharmacist
19. Care Assistan
20. Cardiac Technician
21. Staff Nurse
22. Nurse Instructor

Calon boleh membuat permohonan secara online disini ➡ Permohonan Online

SHARE!

Incoming search terms:

  • Tip temuduga clerk kpj
  • perfusionist tu kerja apa
  • kerja kosong audiologist
  • kerja billing clerk apa
  • kerani billing hospital
  • temuduga kpj kerani
  • billing clerk tu keje apa
  • penfalaman kerja kerani billing hospital
  • Pakaian temuduga clerk/clinical asistant/billing clerk KPJ
  • pakaian kpj

{ 11 comments… read them below or add one }

MUHAMAD ZULFADLI BIN AMRAN August 10, 2015 at 3:05 am

Saya Muhamad ZulFadli bin Amran berkelulusan “Degree In Environmrntal Healthcare Hons” berminat untuk berkhidmat di Agensi tuan. Saya berminat untuk menjawat jawatan “Safety Officer” atau apa-apa jawatan yang bersesuaian dengan kelulusan saya. Oleh itu saya berharap dipihak tuan dapat mempertimbangankan permohonan saya ini.

Reply

MOHD KHAIRUL HAFIFY BIN MD NASIR August 10, 2015 at 4:42 am

Saya Mohd Khairul Hafify bin Md Nasir berkelulusan “Degree In Health Admninistration Hons” berminat untuk berkhidmat di Agensi tuan. Saya berminat untuk menjawat jawatan “Corporate Executive, Business Operation & Clinical Services” atau apa-apa jawatan yang bersesuaian dengan kelulusan saya. Oleh itu saya berharap dipihak tuan dapat mempertimbangankan permohonan saya ini. Sekiranya permohonan saya dapat dipertimbangkan, saya boleh dihubungi melalui email, khairulhafify@gmail.com atau telefon 0175092905 / 0175495033. Sekian terima kasih.

Reply

SITI ROHANA BT DAUD August 10, 2015 at 6:09 am

saya siti rohana bte daud memiliki spm sangat berminat untuk berkhidmat di agensi hospital ini.saya berminat untuk menjawat jawatan clerk/clinical ass..oleh itu saya berharap sangat sangat dipihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya ini kerana saya perlukan pekerjaan.sekiranya permohonan ini dipertimbangkan,boleh hubungi saya melalui emel hannah_daud@yahoo.com atau telefon 0196256415.sekian terima kasih.

Reply

anonymous August 10, 2015 at 9:14 am

Adoi la..mohon kat sini bkn bole buat ape pun..admin da tulis dan sertakan link utk mohon jawatan secara online..klik la link tu..admin website ni cuma membantu iklankan sebarang jwtn kosong..

Reply

muhammad syahrul bin khairi August 11, 2015 at 4:40 am

Salam.. saya ingin berkerja di syarikat ini., saya ingin dapat kan kerja untuk menanggung masa depan saya, kelayakan sekolah PMR, umur 21, status sudah berkahwin dan mempunyai anak satu orang, tidal kisah jawatan ape yang di berikan..mintak-mintak di terima berkerja di syarikat ini secepat mungkin.. no telefun: 012-4012530. Terima kasih

Reply

muhammad syahrul bin khairi August 11, 2015 at 4:42 am

Salam.. saya ingin berkerja di syarikat ini., saya ingin dapat kan kerja untuk menanggung masa depan saya, kelayakan sekolah PMR, umur 21, status sudah berkahwin dan mempunyai anak satu orang, tidal kisah jawatan ape yang di berikan..mintak-mintak di terima berkerja di syarikat ini secepat mungkin.. no telefun: 012-4012530. Terima kasih.

Reply

fareez August 12, 2015 at 6:57 am

ada kosong? 0173592235

Reply

muhammad syahrul bin khairi August 13, 2015 at 4:15 pm

salam.. Kelulusan saya ade la pmr. Tetapi saya ingin berkerja di syarikat ini dan atas kakitangan kerajaan atau pun kakitangan bekanun kerana saya ingin berdisplin kan diri saya menjadi seorang manusia dan berjaya dan juga ingin menanggung isteri dan anak saya. Umur saya 21tahun, saya harap tuan dan puan bantu dan terima saya berkerja di syarikat ini. Terima kasih

Reply

Anonymous September 3, 2015 at 6:16 pm

Sy sedang mncri keje jika de kekosongan leh col sy 013-2576083(faizal)

Reply

siti farah nabila bt abdullah November 1, 2015 at 3:32 pm

saya baru tmat dlm bidang diploma pengurusan & perkhidmatan makanan halal. bdang sy bljr mrujuk pda kualiti makanan, saya nak memohon kerja yang selayak dgn kelulusan saya ini.(0111-2514385)

Reply

Anonymous November 27, 2015 at 6:14 pm

Sye berminat dgn kerjaya.ni.klau blh.mintk kje sme tuan/puan.sye tidak kesah.kje yg dipohon..smoga.jse baik tuan/puan.dpt trima sye brkerja.dlm.krjaan.sekian.ni.no.hp sye011_14304780.hrp jse tuan/puan amat sye hargai.trima ksih.

Reply

Leave a Comment