best cpc cpm ppc ad network


logoheader2

Pramugari di Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) – Januari

SHARE!

[su_row][su_column size=”2/3″]

JAWATAN KOSONG TERKINI

Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) mempelawa warganegara Malaysia berminat dan berkelayakan untuk memohon kekosongan terkini sebagai:

1. Pramugari TUDM

Syarat Akademik:
SPM – Kepujian dalam Bahasa malaysia, Matematik, Sains dan lulus Bahasa Inggeris.

Syarat Lain:

  • Umur – antara 18 – 20 tahun pada 1 Julai 2016
  • TInggi minimum – 162cm dan BMI 18-23
  • Bujang
  • Aktif, lasak dan berpersonaliti menarik
  • Sihat tubuh badan, penglihatan baik dan tidak rabun warna

Klik ‘APPLY NOW’ untuk memohon jawatan ini.

[/su_column][su_column size=”1/3″][su_table]
[su_table]

Company: Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM)
Website : www.airforce.gov.my
No. Tel :
Location : Seluruh Malaysia
Dateline : 10 Januari 2016

[/su_table][su_spoiler title=”Apply Now” icon=”arrow”]
Hantarkan resume berserta gambar pasport terkini dan 4R pandangan penuh sisi dan hadapan (latarbelakang warna biru) ke

MARKAS TENTERA UDARA BAHAGIAN SUMBER MANUSIA
SEL KERJAYA DAN PENGAMBILAN
TINGKAT 7, MENARA TH SELBORN
153 JALAN TUN RAZAK
50400 KUALA LUMPUR
TEL: 03 – 26812412/2413/2414
[/su_spoiler]

[/su_column]
[/su_row]

SHARE!

Incoming search terms:

  • pramugari tudm
  • jawatan kosong pramugari 2016
  • jawatan kosong pramugari
  • temuduga pramugari 2016
  • pramugari tudm 2016
  • jawatan kosong pramugari tudm
  • tudm jawatan kosong 2016
  • temuduga pramugari tudm 2016
  • temuduga pramugari
  • pramugari tentera udara diraja malaysia

{ 14 comments… read them below or add one }

Nor zurina binti ismail April 1, 2016 at 10:14 am

I like to pramugari tudm

Reply

Anonymous April 2, 2016 at 7:31 am

Berhajat nak apply jugak.. Tp dah pernah berkahwin, tak boleh try apply ke? Syarat lain insyaAllah dh lulus semua

Reply

Noor Fatin Syahirah April 2, 2016 at 9:19 am

berminat nak apply . bagaimana nak apply yer .?

Reply

noraishah bt lazim June 1, 2016 at 5:04 am

bagaimana nk aply..sya brminat..tpi tinggi tak ckup lh

Reply

nazhifah April 13, 2016 at 2:15 am

masih boleh mohon ke??

Reply

SITI HABIBAH BINTI IBRAHIM April 27, 2016 at 9:34 am

kalau saya diberi peluang nie ..saya terima

Reply

nurhidaiyu May 4, 2016 at 1:11 pm

baca punya baca…tutu sampai kat ketinggian sedih terus…tak cukup tinggi 🙁

Reply

siti aisyah binti mohd amiruddin May 13, 2016 at 5:16 pm

Sy dh hantar resume semua tu .knpe xde respon pn

Reply

aimi July 16, 2016 at 4:26 pm

macam mana u apply

Reply

Anonymous August 17, 2016 at 2:36 am

babe, for your information, kebanyakannye diaorang ni amik pakai orang dalam je. orang macam kite ni di ignore kan je. i dapat tau pon dari member sebab member i keje tudm kat sg.besi tu.

Reply

Efy September 14, 2016 at 10:10 am

Oh maknanya tak payahlah kan . hmm .

Reply

neisya May 18, 2016 at 6:01 am

macam mana nak apply ?

Reply

Jalene November 26, 2016 at 5:36 am

Shiver me timbers, them’s some great inmiofatorn.

Reply

http://www./ December 24, 2016 at 6:10 pm

It’s spooky how clever some ppl are. Thanks!

Reply

Leave a Comment